MR. POORTER


Afbeelding

Mark Poorter komt uit Alkmaar en is werkzaam als teamleider in een magazijn. Tijdens zijn werk draagt hij de Mr. Miles Time Bandit. Zijn laatste paar schoenen kocht hij ruim een jaar geleden en draagt hij nog steeds met veel plezier.

Voor mijn werk als magazijn chef draag ik de Mr. Miles Time Bandit, deze schoenen draag ik nu ruim een jaar met heel erg veel plezier. Ik werk fulltime in een magazijn waar werkschoenen verplicht zijn en draag deze dan constant, als ik weer naar huis ga wissel ik pas van schoenen.

Ik heb nog een paar schoenen van een ander merk omdat afwisselen het beste is, maar de Mr. Miles lopen zo lekker dat ik dit eigenlijk niet doe. Ik draag dit paar nu bijna een jaar en dat is vrij lang, het volgende paar schoenen zal ook een paar worden van Mr. Miles. Misschien een ander model, maar zeker weten weer een paar van dit merk!

Vanuit mijn werkgever mogen we 2 keer per jaar een paar werkschoenen uitzoeken, qua uiterlijk zitten daar geen voorwaarden aan alleen dat ze veilig zijn. Zelf vind ik de pasvorm en stabiliteit van een schoen erg belangrijk, daar kies ik mijn schoenen ook op uit. Als ik een cijfer zou moeten geven aan het uiterlijk van de schoen en het comfort hiervan zou dat een dikke 9 zijn. Hoe meer de schoenen gedragen zijn hoe meer karakter hij krijgt, waardoor ze alleen maar mooier worden.

Afbeelding
Afbeelding

Harm - Vertegenwoordiger

“Samen met klanten de collecties tot een succes maken door passend advies te geven.”

Populaire producten
 1. Mr.Miles Santiago S3
  Mr.Miles Santiago S3
  € 119,95€ 145,14
  0032422
 2. Mr.Miles Time Bandit S3
  Mr.Miles Time Bandit S3
  € 119,95€ 145,14
  0032421
Afbeelding

Mr. Jansen

“Als rallyfotograaf leg ik in landen, ver hiervandaan, de avonturen in de zwaarste rally ter wereld vast op de gevoelige plaat. Vaak is ons werkterrein behoorlijk onbegaanbaar. We lopen kilometers door het zand, over rotsen, of door de blubber. Dit avontuur beleef ik graag op mijn Mr. Miles!”

Lees meer

Afbeelding

Great boots, great stories

“Mr Miles zorgen voor bescherming in de meest extreme omstandigheden. Een perfect voorbeeld van extreme omstandigheden is de Dakar Rally.”

Lees meer

Afbeelding

Mr. Nel

"De werkschoenen van Mr. Miles zitten echt perfect! Normaal gesproken heb ik aan het eind van de dag zere voeten. Maar daar heb ik nu totaal geen last meer van."

Lees meer

Afbeelding

Mr. van de Brink

"Voor mij is het belangrijk dat de werkschoenen stevig om mijn enkels zitten. De schoenen van Mr. Miles zijn comfortabel en stevig. Dit voorkomt lichamelijke klachten en blessures."

Lees meer