MR. NEL


Afbeelding

Kelvin werkt inmiddels zes jaar als ZZP’er in de bouw en infra. Ik doe allerhande klussen zoals; wanden bouwen, plaatwerk, straten en soms elektra. Ik ben een echte allrounder. Tijdens zijn werk draagt hij Mr. Miles Time Bandits.

Hoeveel uur per week draag je deze schoenen?

Toch wel ongeveer tussen de 40 en 50 uur per week. Ik houd m’n werkschoenen aan totdat ik thuis ben. Meestal trek ik ze net voordat ik het huis binnen ga uit.

Heb je meerdere paren in gebruik?

Ja ik heb meerdere paren werkschoenen. Ik heb rubberen laarzen en nog een extra paar werkschoenen. Dus meestal heb ik er een stuk of drie.

Hoe lang doe je met een paar schoenen?

Ik doe maximaal 3-4 maanden met een paar werkschoenen. Bij mij slijten ze altijd enorm snel. Vaak laat als eerste de hak los of ontstaan er scheuren in m’n schoenen.

Koop je iedere keer hetzelfde model?

Eerder kocht ik altijd schoenen zonder veters. Maar daar kreeg ik later last van m’n enkels van. Nu heb ik een tijdje schoenen met veters.

Wat is de richtlijn vanuit werkgever die je meekrijgt?

De schoenen moeten het veiligheidskeurmerk S3 hebben. Als ik op het spoor werk moeten ze antistatisch zijn en moeten ze tegen een bepaalde hitte kunnen.

Wat is de voornaamste reden om dit product te kopen?

Vooral veiligheid, dat vind ik het belangrijkste. Ook vind ik het belangrijk de ze comfortabel zitten en dat ze er goed en stoer uit zien.

Wat vind je goed aan het product?

Ze zitten echt goed stevig om m’n voeten heen. Daardoor lopen en werken ze erg prettig.

Hoe beoordeel je het comfort van de schoen?

Ze zitten echt perfect! Normaal gesproken heb ik aan het eind van de dag zere voeten. Maar daar heb ik nu totaal geen last meer van.

Wilt u meer weten over het assortiment van Mr. Miles of ook uw Mr. Miles verhaal met ons delen. Neem gerust contact op met een van onze experts.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Harm - Vertegenwoordiger

“Samen met klanten de collecties tot een succes maken door passend advies te geven.”

Populaire producten
 1. Mr.Miles Santiago S3
  Mr.Miles Santiago S3
  € 119,95€ 145,14
  0032422
 2. Mr.Miles Time Bandit S3
  Mr.Miles Time Bandit S3
  € 119,95€ 145,14
  0032421
Afbeelding

Mr. Jansen

“Als rallyfotograaf leg ik in landen, ver hiervandaan, de avonturen in de zwaarste rally ter wereld vast op de gevoelige plaat. Vaak is ons werkterrein behoorlijk onbegaanbaar. We lopen kilometers door het zand, over rotsen, of door de blubber. Dit avontuur beleef ik graag op mijn Mr. Miles!”

Lees meer

Afbeelding

Great boots, great stories

“Mr Miles zorgen voor bescherming in de meest extreme omstandigheden. Een perfect voorbeeld van extreme omstandigheden is de Dakar Rally.”

Lees meer

Afbeelding

Mr. Poorter

“Gooi nooit oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. In het geval van de Mr. Miles moet ik er niet aan denken om weer nieuwe aan te schaffen, omdat ze eenmaal oud en versleten nog mooier zijn. Het is gewoon zonde.”

Lees meer

Afbeelding

Mr. van de Brink

"Voor mij is het belangrijk dat de werkschoenen stevig om mijn enkels zitten. De schoenen van Mr. Miles zijn comfortabel en stevig. Dit voorkomt lichamelijke klachten en blessures."

Lees meer