Verdien poen met je oude werkschoen #poenvoormijnschoen

#PoenVoorMijnSchoen: verdien poen met je oude werkschoen!

Wil jij geld verdienen met je oude werkschoenen? Dat kan! Als jij je oude werkschoenen inlevert, krijg je korting op een nieuw paar werkschoenen van Mr. Miles. Zo help je mee aan het recyclen van je oude werkschoenen én kan je een gloednieuw paar werkschoenen uitzoeken voor een goede prijs.

Geef je werkschoenen een tweede kans!

Het maakt niet uit in welke staat je oude werkschoenen verkeren. Als ze nog goed zijn, zullen ze worden hergebruikt. Maar ook als je oude werkschoenen niet meer draagbaar zijn, kunnen de materialen van de schoenen worden gerecycled. De actie geldt dus voor oude werkschoenen in alle soorten, maten en merken. Denk er wel aan dat je de veters van de schoenen samenbindt voor je ze inlevert! Zo zorg je ervoor dat de schoenen bij elkaar blijven.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Lever je oude werkschoenen in bij een textielcontainer bij jou in buurt. Maak een foto van het moment dat je de werkschoenen in de container gooit. Stuur deze foto naar ons op via de chat of via een mailtje en je ontvangt direct €5,- korting op je volgende bestelling bij Mr. Miles!

Verstuur direct jouw foto

Stuur jouw foto in via de chat of e-mail en ontvang direct €5,- korting!

Recycle je oude werkschoenen