MR. JANSEN


Afbeelding

Léon Jansen is fotograaf en woonachtig in Polsbroek, Utrecht. Tijdens zijn werk draagt hij Mr. Miles Safety Boots. Zijn laatste paar heeft hij gekocht in december 2017, vlak voordat hij naar de Dakar Rally in Zuid-Amerika ging.

Tijdens de Dakar ben ik mee gereisd als fotograaf en hiervoor heb ik 2 paar Mr. Miles gedragen, de modellen die ik heb gedragen zijn de Tasman en de Grizzly. Tijdens de rally maken we dagen van 18 tot 20 uur dus de momenten dat we “schoenloos” leven zijn schaars. En ondanks de lange dagen zitten de schoenen bijzonder comfortabel. Na de rally zijn onze expeditie voertuigen vanuit Buenos Aires per boot naar Frankrijk verscheept. De schoenen die ik tijdens de rally droeg heb ik in de auto laten liggen, bij thuiskomst ben ik de Explorer gaan dragen. En ook dit model is een heerlijk model voor dagelijks gebruik. Voor mijn werk loop ik veel kilometers en verslijt daardoor flink wat zolen, maar ondanks dat doe ik ongeveer 2 jaar met een paar schoenen.

Over het algemeen koop ik vaak weer de zelfde modellen schoenen als ze bevallen, het zijn altijd schoenen met een robuuste en avontuurlijke uitstraling. Ik heb geen richtlijnen waar ik me aan moet houden, wel is veiligheid belangrijk en comfort belangrijk, zelf vind ik grip ook erg belangrijk. Schoenen moeten lekker lopen, ik loop op een dag 8 tot 12 km en dit is geen uitzondering. Draagcomfort is erg belangrijk en in geen van de Mr. Miles modellen heb ik geen blaren gekregen door het lopen.

Ik vind de schoenen perfect ze zijn stoer qua uiterlijk en zijn comfortabel en hebben een uitstekende grip. Ik zou niks aan de modellen veranderen, alleen de veters van de Explorer strikken minder prettig omdat deze rond zijn.

Wilt u meer weten over het assortiment van Mr. Miles of ook uw Mr. Miles verhaal met ons delen. Neem gerust contact op met een van onze experts, doormiddel van de chat of per mail.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Stash - Vertegenwoordiger

“Samen met dealers het juiste assortiment samenstellen dat matcht bij de behoeftes van haar doelgroep.”

Populaire producten
  1. Mr.Miles Tasman S3
    Mr.Miles Tasman S3
    € 114,95€ 139,09
    0032403
Afbeelding

Mr. Poorter

“Gooi nooit oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. In het geval van de Mr. Miles moet ik er niet aan denken om weer nieuwe aan te schaffen, omdat ze eenmaal oud en versleten nog mooier zijn. Het is gewoon zonde.”

Lees meer

Afbeelding

Great boots, great stories

“Mr Miles zorgen voor bescherming in de meest extreme omstandigheden. Een perfect voorbeeld van extreme omstandigheden is de Dakar Rally.”

Lees meer

Afbeelding

Mr. van de Brink

"Voor mij is het belangrijk dat de werkschoenen stevig om mijn enkels zitten. De schoenen van Mr. Miles zijn comfortabel en stevig. Dit voorkomt lichamelijke klachten en blessures."

Lees meer

Afbeelding

Mr. Nel

"De werkschoenen van Mr. Miles zitten echt perfect! Normaal gesproken heb ik aan het eind van de dag zere voeten. Maar daar heb ik nu totaal geen last meer van."

Lees meer