S3 werkschoenen met een stoer karakter

Afbeelding

In de zoektocht naar S3 werkschoenen kom je vaak dezelfde soort werkschoen tegen. Ze zijn vooral functioneel en ze zien er standaard uit. Mr. Miles gaat echter een stapje verder. Ook op de werkvloer wil je namelijk karakter uitstralen. Dat begint met een paar werkschoenen dat bij je past. S3 werkschoenen van Mr. Miles hebben een stoer en robuust karakter. Daarnaast zitten ze comfortabel en bieden ze de vereiste veiligheid. Ook gaan de schoenen lang mee, mits goed onderhouden. Sterker nog, hoe ouder de schoenen zijn, hoe mooier ze eruit gaan zien.

S3 werkschoenen die ervaring uitstralen

Het kernidee achter de look van onze S3 werkschoenen is dat de schoenen de ervaring van de drager vertegenwoordigen. De S3 werkschoenen van Mr. Miles worden namelijk gedragen tijdens de meest ruige werkzaamheden. De schoenen moeten dus niet alleen tegen een stootje kunnen, ze moeten deze ervaringen ook uitstralen. Hoe vaker de werkschoenen gedragen worden, hoe unieker de ervaringen. Kortom, aan onze S3 werkschoenen is te zien dat er een verhaal achter zit: het verhaal van de drager.

S3 werkschoenen met een modieus uiterlijk

Wat direct opvalt aan onze S3 werkschoenen is dat ze er niet uitzien als standaardwerkschoenen. Het modieuze uiterlijk zit niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Zo beschikt de Mr. Miles Tasman over een stijlvolle geruite textielvoering. Geen fan van textielvoeringen? Geen probleem. Wij hebben ook S3 werkschoenen met wollen voering, leren voering en Cambrelle voering.

Werkschoenen met S3 veiligheidsklasse

Naast het stoere en robuuste karakter van werkschoenen van Mr. Miles, vallen de schoenen in de S3 veiligheidsklasse. Dit betekent dat de schoenen voldoen aan een flink aantal veiligheidseisen. Onze S3 werkschoenen hebben een stalen, composiet of aluminium neus, zijn antistatisch en waterafstotend. Daarnaast beschikken ze over een stalen of kevlar tussenzool en een antislipprofiel. Onze werkschoenen zien er dus niet alleen stoer uit; ze zijn in de praktijk daadwerkelijk robuust.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar onze schoenen? Bekijk dan nu onze collectie.

Afbeelding

Lisa - customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”

Nu populair
  1. Mr.Miles Time Bandit S3
    Mr.Miles Time Bandit S3
    € 119,95€ 145,14
    0032421
Adviesartikelen