Zo voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen

De meeste mensen kunnen uren in schoenenwinkels doorbrengen om het perfecte paar schoenen te vinden te vinden. Zij realiseren zich maar al te goed hoe belangrijk het is om mooie en kwalitatief goede schoenen met een goede pasvorm te dragen. Als het om werkschoenen gaat, wordt er echter vaak lang niet zoveel tijd en moeite aan besteed, met veel negatieve gevolgen vandien.

Negatieve gevolgen: pijnlijke voeten in werkschoenen

Werkschoenen die niet passen of slecht van kwaliteit zijn kunnen pijnlijke voeten, een slechte lichaamshouding of in het ergste geval blessures veroorzaken. Dit leidt tot minder werkplezier, maar ook tot een verlaagde arbeidsproductiviteit; de spil in het succes van menig bedrijf. Het aanschaffen van goede werkschoenen is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat het werk met plezier uitgevoerd kan blijven worden en om de productiviteit op de werkvloer te verhogen.

3 tips om pijnlijke voeten te voorkomen

Het is erg belangrijk om kwalitatief goede werkschoenen te dragen. Mr. Miles werkschoenen hebben verschillende eigenschappen die erop gericht zijn om pijnlijke voeten en blessures bij jou of je personeel te voorkomen.

1. Kies voor werkschoenen met een goede pasvorm

De schoenen van Mr. Miles sluiten perfect om de enkels en kuiten en bieden daarom extra stabiliteit. Bovendien beschikken zij over een extra versteviging bij de hiel voor extra comfort. Dit helpt bij het voorkomen van hielspoor. Bovendien zijn werkschoenen van Mr. Miles hierdoor ook uitermate geschikt voor mensen met enkelblessures. Bekijk ook even ons simpele stappenplan om je schoenmaat snel en nauwkeurig te meten. Op die manier ben je er zeker van dat je de juiste schoen bestelt. Mocht je alsnog twijfelen tussen twee schoenmaten, kan je de werkschoen altijd in twee maten bestellen. Het paar dat niet past kun je gratis retourneren

2. Een leren voering zorgt voor een hoog draagcomfort

Leer past zich goed aan de vorm van de voet aan en zorgt voor een hoog draagcomfort. De Mr. Miles Explorer Dark Brown S3 is beschikbaar met leren voering. Hiernaast zijn er nog verschillende andere voeringen beschikbaar. Er zijn altijd experts beschikbaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

3. Draag werkschoenen met een uitneembare inlegzool

Alle Mr. Miles schoenen zijn voorzien van uitneembare inlegzolen die makkelijk verwisseld kunnen worden voor nieuwe of podologische inlegzolen.

Verder zijn alle schoenen van Mr. Miles S3 beveiligd. Dit betekent dat zij speciaal zijn ontworpen om de meest extreme werkomstandigheden te weerstaan. Mr. Miles werkschoenen zijn niet alleen comfortabel en veilig; zij zijn ook stoer en worden mooier met de jaren.

Mr. Miles werkschoenen bestellen

Wil je nu ook voorgoed een einde maken aan pijnlijke voeten op de werkvloer? Bekijk alle modellen van Mr Miles en profiteer van onze 10% kortingsactie op de totaalprijs bij de aanschaf van twee paar werkschoenen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste schoen? Onze experts staan klaar om je te helpen!

Voorkom pijnlijke voeten in werkschoenen

Lisa - customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”

Nu populair
 1. Mr.Miles Explorer S3
  Mr.Miles Explorer S3
  € 119,95€ 145,14
  0032423
 2. Mr.Miles Sahara S3
  Mr.Miles Sahara S3
  € 114,95€ 139,09
  0032404
 3. Mr.Miles Santiago S3
  Mr.Miles Santiago S3
  € 119,95€ 145,14
  0032422
 4. Mr.Miles Skyline S3
  Mr.Miles Skyline S3
  € 109,95€ 133,04
  0032416