MR. VAN DE BRINK


Afbeelding

Milan van de Brink werkt als wandenbouwer. Op dit moment werkt hij op een mooi project in Harderwijk. Ze maken van een oud kantoorpand 19 luxe- appartementen. Tijdens zijn werk draagt hij Mr. Miles Columbus.

Hoeveel uur per week draag je deze schoenen?

Ik loop ongeveer tussen de 50 en 60 uur per week op deze schoenen. In de bus terug naar huis houd ik ze gewoon aan, ze lopen immers lekker. Ik trek ze pas uit als ik thuis ben.

Heb je meerdere paren in gebruik?

Nee op dit moment heb ik alleen dit paar van Mr. Miles in gebruik. Ik draag ze totdat ze ‘op’ zijn, daarna koop ik pas nieuwe.

Hoe lang doe je met een paar schoenen?

Dat hangt erg van de schoen zelf af. Maar sowieso een half jaar. En na dat half jaar zijn de schoenen ook echt helemaal af gelopen.

Koop je iedere keer hetzelfde model?

Ik heb vóór dat ik deze Mr. Miles schoenen kocht, drie keer dezelfde schoenen gekocht, deze waren van het merk Grisport. Dit omdat het een lichte fijne werkschoen was, dat is iets wat ik erg prettig vind.

Wat is de richtlijn vanuit werkgever die je meekrijgt?

Ja zeker! De schoenen die we kopen moeten voldoen aan een aantal veiligheidklasses, denk hierbij aan S1, S2 en S3. Het is vooral belangrijk dat de schoenen stalen neuzen en zolen hebben. Volgens mij is dat inmiddels allemaal kevlar. Maar dat soort richtlijnen vanuit de werkgever wil je ook graag zelf als medewerker. Het gaat tenslotte toch om je eigen veiligheid, want als je op een spijker gaat staan dan wil je natuurlijk niet dat deze in je voet komt.

Wat is de voornaamste reden om dit product te kopen?

Ik vind zelf houding erg belangrijk. Dus dat je rechtop staat en loopt en daarmee goede ondersteuning is voor je rug. En ik denk aan ‘later’, ik wil dan geen versleten lichaam door slecht materiaal. Met goede schoenen kan je al een hoop voorkomen denk ik.

Wat vind je goed aan het product?

Het is fijn dat de schoenen die ik nu draag stevig om mijn enkels zitten. Daardoor verzwik je niet snel je enkel. Ik vind de schoenen er mooi en stijlvol uitzien. Ik ben er tevreden over.

Hoe beoordeel je het comfort van de schoen?

Het comfort van de schoen is prima en scoort bij mij een dikke acht.

Wat versta je onder comfort?

Je moet de veters goed los maken want anders kom je er niet uit. Hierdoor blijft je voet wel goed in de schoen zitten.

Wilt u meer weten over het assortiment van Mr. Miles of ook uw Mr. Miles verhaal met ons delen. Neem gerust contact op met een van onze experts.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Stash - Vertegenwoordiger

“Samen met dealers het juiste assortiment samenstellen dat matcht bij de behoeftes van haar doelgroep.”

Populaire producten
  1. Mr.Miles Time Bandit S3
    Mr.Miles Time Bandit S3
    € 119,95€ 145,14
    0032421
Afbeelding

Mr. Jansen

“Als rallyfotograaf leg ik in landen, ver hiervandaan, de avonturen in de zwaarste rally ter wereld vast op de gevoelige plaat. Vaak is ons werkterrein behoorlijk onbegaanbaar. We lopen kilometers door het zand, over rotsen, of door de blubber. Dit avontuur beleef ik graag op mijn Mr. Miles!”

Lees meer

Afbeelding

Great boots, great stories

“Mr Miles zorgen voor bescherming in de meest extreme omstandigheden. Een perfect voorbeeld van extreme omstandigheden is de Dakar Rally.”

Lees meer

Afbeelding

Mr. Poorter

“Gooi nooit oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. In het geval van de Mr. Miles moet ik er niet aan denken om weer nieuwe aan te schaffen, omdat ze eenmaal oud en versleten nog mooier zijn. Het is gewoon zonde.”

Lees meer

Afbeelding

Mr. Nel

"De werkschoenen van Mr. Miles zitten echt perfect! Normaal gesproken heb ik aan het eind van de dag zere voeten. Maar daar heb ik nu totaal geen last meer van."

Lees meer