Mr. Miles Zomerdeals

Mr. Miles Zomerdeals!

De zomer is nu echt begonnen!

Bestel voordat je op vakantie gaat een nieuw paar Mr. Miles Sahara of Columbus werkschoenen en ontvang een gratis paar slippers! Ideaal voor op de camping, zwembad of tuin.

Mr. Miles Columbus - Gratis slippers Mr. Miles Sahara - Gratis slippers

Safety Boots

Mr Miles zorgen voor bescherming in de meest extreme omstandigheden. Een perfect voorbeeld van extreme omstandigheden is de Dakar Rally, waar Mr. Miles privilege partner was voor het Dakar Press Team.

“Als rallyfotograaf leg ik in landen, ver hiervandaan, de avonturen in de zwaarste rally ter wereld vast op de gevoelige plaat. Vaak is ons werkterrein behoorlijk onbegaanbaar. We lopen kilometers door het zand, over rotsen, of door de blubber. Dit avontuur beleef ik graag op mijn Mr. Miles!”

"Gooi nooit oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. In het geval van de Mr. Miles moet ik er niet aan denken om weer nieuwe aan te schaffen, omdat ze eenmaal oud en versleten nog mooier zijn. Het is gewoon Zonde.

Afbeelding
Aan alle basis eigenschappen is voldaan. De schoen moet zijn voorzien van een stalen/kunststof neus met een indeukresistentie van 200 Joule (resthoogte 14 mm).
S1Als SB, tevens antistatisch, energie opname door de hak.
S1pAls S1, met toevoeging van stalen/kevlar tussenzool.
S2Als S1, plus verhoogde weerstand tegen binnendringen van water.
S3Als S2, plus toevoeging van een stalen/kevlar tussenzool en antislipprofiel.
S4Als S3 maar dan gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen.
S5Als S4, plus toevoeging van een stalen/kevlar tussenzool en antislipprofiel.