Voorkom zweetvoeten met ademende werkschoenen

Hard werken betekent zweten. Vooral in de zomer en in warme werkomstandigheden kunnen je last krijgen van warme voeten in je werkschoenen. Hierdoor gaan je voeten zweten en opzwellen, wat ervoor zorgt dat je werkschoenen minder comfortabel zitten. Met ademende werkschoenen blijven je voeten fris, ook in de zomer.

Als je kiest voor ademende werkschoenen heb je minder last van zweetvoeten en zitten de schoenen comfortabeler. Geen last meer van zweetvoeten in je werkschoenen! In dit artikel leggen we je uit welke materialen voor een ademend effect zorgen en wat de beste ademende werkschoenen  van Mr. Miles zijn.

Cambrelle voering voor goede ademende werkschoenen

Cambrelle is een zeer populaire stof die vaak gebruikt wordt om een werkschoen zijn ademende vermogen te geven. Deze synthetische stof wordt gebruikt als voering voor de werkschoenen. De eigenschappen van een Cambrelle voering  zijn dat het materiaal vocht absorbeert, ademend is en geur vreet. Nare geurtjes worden door Cambrelle tegengehouden. Daarnaast is dit materiaal zacht, duurzaam en slijtvast. Dat maakt werkschoenen met een Cambrelle voering zeer comfortabel.

Mr Miles werkschoenen met Cambrelle voering

De Mr. Miles Santiago  en Skyline  werkschoenen beschikken over een Cambrelle voering. De Santiago S3 werkschoenen zijn lichtbruin van kleur en zijn volledig van leer gemaakt. De werkschoenen hebben een robuust en stoer karakter. Naast ademende werkschoenen S3 met veters zijn er instappers  verkrijgbaar. De Skyline is een S3 werkschoen die je gemakkelijk aan en uittrekt. De elastieken aan de zijkanten zorgen daarnaast voor meer draagcomfort.

Leren werkschoenen: van nature ademend

Als je op zoek bent naar goede ademende S3 werkschoenen, kun je ook kiezen voor leren werkschoenen. Leer is van nature een ademend product. Zweet en warmte worden afgevoerd waardoor de temperatuur in je werkschoenen aangenaam voor je voeten blijft. Leer is dus ook zeker geschikt om zweetvoeten te voorkomen! Een bijkomend voordeel is dat leer een bijzonder stevig materiaal is, waarmee je altijd voor kwaliteit kiest.

Er zijn verschillende soorten leer die allemaal van dezelfde kwaliteit zijn, maar een andere look hebben. Voorbeelden hiervan zijn nubuck en suède. De Mr. Miles Explorer  werkschoen is volledig van glad leer gemaakt. Deze donkerbruine werkschoenen hebben een ruige en moderne uitstraling. De Explorer voldoet aan de S3 veiligheidsklasse.

Persoonlijk advies van Mr. Miles? Dat kan!

Wil je werkschoenen die comfortabel zitten en een optimaal ademend vermogen hebben? En wil je dat deze schoenen er ook nog eens stoer en robuust uitzien? Kies dan voor de werkschoenen van Mr. Miles! Wil je advies over welke werkschoenen het beste bij jou passen, neem dan contact  op met een van onze medewerkers.

Voorkom zweetvoeten in je werkschoenen

Mandy - Customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”

Nu populair
 1. Mr.Miles Explorer S3
  Mr.Miles Explorer S3
  € 99,13€ 119,95
  0032423
 2. Mr.Miles Tasman S3
  Mr.Miles Tasman S3
  € 95,00€ 114,95
  0032403
 3. Mr.Miles Santiago S3
  Mr.Miles Santiago S3
  € 99,13€ 119,95
  0032422
 4. Mr.Miles Skyline S3
  Mr.Miles Skyline S3
  € 90,87€ 109,95
  0032416