Wizard

Mr.Miles Wizard 0032409

Deze stoere robuuste Wizard Blue S3 Mr Miles werkschoenen zijn gemaakt van blauw Nubuck leer en blauw textiel. Het blauwe textiel geeft de schoen een jeans-look. Meer weten over deze robuuste schoenen? Lees hieronder meer. 

 

De pasvorm van de werkschoen valt normaal uit. 

Laatste maten

Wizard

Mr.Miles Wizard 0032409

Deze stoere robuuste Wizard Blue S3 Mr Miles werkschoenen zijn gemaakt van blauw Nubuck leer en blauw textiel. Het blauwe textiel geeft de schoen een jeans-look. De Cambrelle voering houdt de voeten droog door de vocht absorberende eigenschap. Deze stevige Wizard werkschoenen zijn voorzien van een Technical fibers non-metallic tussenzool en een geperforeerde stalen beschermneus. Beide eigenschappen beschermen de voeten tegen vallende voorwerpen en het doordringen van de zool met scherpe voorwerpen. De stalen neus is daarnaast door de gaten ook meer ademend. De grijze zolen zijn antistatisch en gemaakt van PU/Nitril wat de schoenen slip- en slijtvast maakt. De Mr. Miles Wizard Blue S3 werkschoen valt in veiligheidsklasse S3.

Bestel twee of meer Mr. Miles Wizard Blue S3 werkschoenen en ontvang 10% korting!

Onzeker over welke maat je hebt? Kijk voor je maat in de maattabel! Stuur het paar dat niet past gratis terug. Zo heb je je schoenen snel in huis, zonder dat je ervoor de deur uit hoeft. Let op: eventuele kortingen die golden bij aankoop komen te vervallen bij het retourneren. De schoenen van Mr. Miles zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Bestel ze dus vandaag nog!

Eigenschappen
Artikelcode
0032409
Kleur
Blue
Bovendeel
Stof/leer
Gewicht (bij mt. 42)
1325 gram
Antistatisch
Ja
Lichtgewicht
Nee
Zool
Polyurethaan (PU)
Non metallic
Nee
Schoentype
Hoge werkschoen
Veiligheidsklasse
S3
Voering
Stof (textiel)
Shoe Finder

Advies op maat? Check onze shoe finder! In een paar korte stappen bekijken we samen welke veiligheidsschoen het beste bij jouw werksituatie en persoonlijke voorkeuren past.

Anderen bekeken ook